Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Sherrysild

Sherrysild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost

Hovedingrediens : SildeFisk

SildUkendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Lage:
125 g.sukker.
½ dl.kogende vand.
1/4 dl.eddike.
 Hele peberkorn.
1 lilleudskåret løg.
 
 Sherrysild:
4 storesildefileter.
 dl.sherry.
2 spsk.eddike.
2 spsk.koncentreret tomatpuré.
 En sød syltet agurk.
1 løg.
 Friskkværnet peber.
 


Opskrift:

Marinering:
Bland sukker, vand, eddike, peber og løg til en lage og læg sildefileterne til at trække i mindst 24 timer.

Sherrysild:
Sherry, eddike, tomatpuré samt peber blandes til en lage. Sildefileterne lægges heri. hak agurken og løget i små tern; drys det i lagen og lad sildene trække ca. 2 døgn inden servering.

Ved servering pyntes med hakked løg og fint dild.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9550 gange,
og udskrevet 180 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu