Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sherrysild

Sherrysild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostsild

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Lage:
125 g.sukker.
½ dl.kogende vand.
1/4 dl.eddike.
 Hele peberkorn.
1 lilleudskåret løg.
 
 Sherrysild:
4 storesildefileter.
 dl.sherry.
2 spsk.eddike.
2 spsk.koncentreret tomatpuré.
 En sød syltet agurk.
1 løg.
 Friskkværnet peber.
 
Opskrift:
Marinering:
Bland sukker, vand, eddike, peber og løg til en lage og læg sildefileterne til at trække i mindst 24 timer.

Sherrysild:
Sherry, eddike, tomatpuré samt peber blandes til en lage. Sildefileterne lægges heri. hak agurken og løget i små tern; drys det i lagen og lad sildene trække ca. 2 døgn inden servering.

Ved servering pyntes med hakked løg og fint dild.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10819 gange,
og udskrevet 228 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu