Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Laksemouse

Laksemouse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : LakseFisk - Kogt laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
5 bladehusblas
250 g.kogt laks
2 dl.fiskesuppe eller bouillon
1 1/2 dl.piskefløde
1 bdt.dild
1 spsk.citronsaft
75 g.røget laks i skiver
 Salt
 peber
 
 Dildsauce:
100 g.kalorielet mayonnaise
1 dl.creme fraîche
1 tsk.Citronsaft
3-4 spsk.klippet dild
 Salt
 peber
 


Opskrift:

Husblasen lægges i blød i koldt vand i 5 minutter, tages op og smeltes i vandbad.

Laksen mixes i blender eller kødhakker sammen med fiskesuppe, fløden og dilden. Den smeltede husblas røres i, og moussen smages til med citronsaft, salt og peber.

Den røgede laks skæres i ca. 2 cm brede strimler, som lægges i bunden af små portions skåle. Laksemoussen fordeles i formen. Stilles herefter i køleskab i 4-5 timer.

Dildsauce
Mayonnaise og creme fraîche røres sammen, tilsættes dild og smages til med salt og peber.

Servering
Portionsskålene dyppes 10-12 sekunder i varmt vand og vendes ud på en tallerken. Server med flüte og sauce til. Anret evt. på et salatblad - det ser flot ud. Den røgede laks kan evt. udelades.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (26 stemmer)

Opskriften er vist 29418 gange,
og udskrevet 916 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Helle  -  2010-04-14 19:10:49
Kan mousen fryses og hvis den kan, hvor længe kan den holde sig i fryseren?


Annie Barthels  -  0000-00-00 00:00:00
god og meget populær - lavet til 50 personer til bryllup