Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Terrine de canard

Terrine de canard, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : And - Kogt/stegt and

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 Anderester
¼ fedhvidløg
 saft af ½ citron
1 dl.andefond eller andefedt
 salt
 peber
 
Opskrift:
Andekødet pilles fra skroget og skæres i ensartede stykker. Hvidløg rives, og citronsaften hældes over hvidløget. Tilsæt andefond/-fedt og bland det hele med andekødet. Krydr med salt og peber. Det hele kommes i en leverpostejform og presses. Pres massen med en tilsvarende form og stil den på køl i ca. 8 timer. Skæres i tynde skiver før servering. Serveres evt. med salat eller chutney.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 14766 gange,
og udskrevet 236 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu