Islandsk brødtærte med rejer

Islandsk brødtærte med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Rejer - Islandske rejer

Oprindelsesland : Island

IslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stort formbrød
 
 islandske rejer
 citronsaft
 mayonnaise
3 hakkede hårdkogte æg
 salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl et stort formbrød fri for skorpe på alle sider. Skær det igennem på langs et par gange, således at du har tre ”brædder”. Belæg disse brædder med en blanding af optøede islandske rejer, citronsaft, masser af mayonnaise og tre hakkede hårdkogte æg, salt og peber.

Stabl de belagte brødplanker ovenpå hinanden og pynt hele den opstablede herlighed med guirlander af mayonnaise, extra rejer og et par tvistede skiver agurk. Denne islandske delikatesse spises til store fester, som bryllup og barnedåb og den slags.





karakterer:
Opskriften er vist 20199 gange,
og udskrevet 360 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-12-08 17:05:57
Vi har snakket med en islænding og han siger der også skal creme fraiche i. Så er den fantastisk.

  -   2007-10-06 12:51:50
det lyder som en svensk smörgåstorta, for meget mayonaise

  -   2005-01-01 01:01:01
PS: Det blev brugt som natmad.

  -   2005-01-01 01:01:01
Min mor lavede noget lignende til deres kobberbryllup. Hun havde formet dem som lagkager, og der var 3 lagkager med forskelligt fyld.