| |
|
Makrelsalat
Makrelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
1 | | pæn stor røget makrel 1 pæn stor røget makrel | 2 | | hårdkogte æg 2 hårdkogte æg | 2 | spsk. | creme fraiche 2 spsk. creme fraiche | 1 | spsk. | mayonnaise 1 spsk. mayonnaise | 1 | spsk. | Fernet Branca 1 spsk. Fernet Branca | 1 | spsk. | citronsaft 1 spsk. citronsaft | | | Salt Salt | | | peber peber | | | Purløg Purløg | | | |
| |
Pil makrellen fri for ben og skind. Kom makrelkødet i en skål og rør det med creme fraiche, mayonnaise, Fernet Branca og citronsaft.
Del æggene i blommer og hvider. Hak hviderne og bland dem i salaten. Smag til med salt og peber.
Kast salaten i en skål. Smut æggeblommerne gennem en sigte eller riv dem på jernet (forstå mig ret) og kom det over salaten sammen med purløg.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5
(9 stemmer)
Opskriften er vist 27364 gange, og udskrevet 362 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|