Rejepate

Rejepate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.mellemstore eller store rejer, kogte og finthakkede
4 dl.flødeost
½ dl. mayonnaise
0.75 spsk.worcestershire sauce
1 spsk.dijonsennep
1 spsk.citronsaft
6 forårsløg, finthakkede
2 tsk.finthakket, frisk persille
0.25 spsk.hvidløgspulver
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
I en stor skål blandes flødeost, mayonnaise, Worcestershire sauce, sennep og citronsaft, til blandingen er smidig.

Tilsæt de øvrige ingredienser og bland godt.

Dæk skåle til og sæt den i køleskabet i adskillige timer før servering på kiks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 13567 gange,
og udskrevet 242 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu