Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ciabattabrød fyldt med Kogt, Røget kalkunbryst

Ciabattabrød fyldt med Kogt, Røget kalkunbryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Kalkun - Diverse kalkun

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :



Ingredienser:
1 stk.peberfrugt, grøn
8 stk.cherrytomater
2 dl.brøndkarse
8 stk.radiser
50 g.pinjekerner
1 stk.smørreost
12 stk.salatblade
8 stk.Kogt Røget kalkunbryst i skiver
 
Opskrift:
Ciabattabrødene flækkes og smøres med smøreost. Salaten skæres i strimler, tomater i både, radiser i skiver og peberfrugt i ringe. Sammen med en skive kogt røget bryst lægges det på brødets ene halvdel. Brøndkarsen fordeles i fire buketter, pinjekernerne ristes på en varm pande, der fordeles på de fire fyldte brødhalvdele. De to halvdele lukkes til en sandwich.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 10869 gange,
og udskrevet 167 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu