Til hver liter siet saft: Til hver liter siet saft:
1
kg.
sukker1 kg. sukker
1
tsk.
flydende Atamon1 tsk. flydende Atamon
Opskrift:
Saften vrides ud af de rå bær. Sukker og Atamon drysses i saften under omrøring. Når sukkeret er smeltet, og saften begynder at gelere, fyldes den i Atamonskyllede geléglas, der lukkes nogle dage efter.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 12339 gange, og udskrevet 164 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider