Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Carrysalat

Carrysalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg

Hovedingrediens : SildeFisk

SildUkendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.mayonnaise
1–2 tsk.karry
2 dråberengelsk sauce
1 spegesild eller tilsvarende benfri sild eller gaffelbidder
50 g.kogt kalve eller hønsekød
25 g.kogt maccaroni
1 syltet agurk
1–2 hårdkogte æg
1 tomat (til pynt)
 karse (til pynt)
 


Opskrift:

Mayonnaisen smages til med karry og engelske sauce. De udvandede spegesildefileter skæres i strimler, der blandes med strimler af hønsekød (kalvekød), maccaroni, agurk og hårdkogte æg. Mayonnaisen hældes over. Salaten pyntes med skiver af æg og tomat – samt lidt karse




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 20129 gange,
og udskrevet 248 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu