Carrysalat

Carrysalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Sandwichsalat / Pålægssalat

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
200 g.mayonnaise
1–2 tsk.karry
2 dråberengelsk sauce
1 spegesild eller tilsvarende benfri sild eller gaffelbidder
50 g.kogt kalve eller hønsekød
25 g.kogt maccaroni
1 syltet agurk
1–2 hårdkogte æg
1 tomat (til pynt)
 karse (til pynt)
 
Opskrift:
Mayonnaisen smages til med karry og engelske sauce. De udvandede spegesildefileter skæres i strimler, der blandes med strimler af hønsekød (kalvekød), maccaroni, agurk og hårdkogte æg. Mayonnaisen hældes over. Salaten pyntes med skiver af æg og tomat – samt lidt karse





karakterer:
Opskriften er vist 25012 gange,
og udskrevet 325 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu