spegesild eller tilsvarende benfri sild eller gaffelbidder 1 spegesild eller tilsvarende benfri sild eller gaffelbidder
50
g.
kogt kalve eller hønsekød 50 g. kogt kalve eller hønsekød
25
g.
kogt maccaroni 25 g. kogt maccaroni
1
syltet agurk 1 syltet agurk
1–2
hårdkogte æg 1–2 hårdkogte æg
1
tomat (til pynt) 1 tomat (til pynt)
karse (til pynt) karse (til pynt)
Opskrift:
Mayonnaisen smages til med karry og engelske sauce. De udvandede spegesildefileter skæres i strimler, der blandes med strimler af hønsekød (kalvekød), maccaroni, agurk og hårdkogte æg. Mayonnaisen hældes over. Salaten pyntes med skiver af æg og tomat – samt lidt karse
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 22491 gange, og udskrevet 289 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider