grofthakkede cashewnødder eller mandler 4 spsk. grofthakkede cashewnødder eller mandler
2
spsk.
citronsaft2 spsk. citronsaft
4
spsk.
olie4 spsk. olie
salt salt
peber peber
Opskrift:
2 dl. grov bulgur overhældes med 4 dl. kogende grønsagsbouillon og trækker ca. 15 minutter, hvorefter bulguren afkøles.
Rør i den et par gange undervejs.
Skær toppen af 8 store tomater, udhul dem og lad dem dryppe af på en rist.
Bland 4 spsk. hakket persille, 1 spsk. hakket mynte, 4 spsk. rosiner og 4 spsk. grofthakkede cashewnødder eller mandler i bulguren.
Tilsæt 2 spsk. citronsaft, 4 spsk. olie, salt og peber og fyld bulguren i tomaterne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 8007 gange, og udskrevet 155 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider