Skær enderne af de grønne asparges, og blancher dem forsigtigt i vand med lidt salt og smør i. De skal stadig være med bid i.
Skyl de røde bladbeder og skær dem i grove strimler.
Olie, eddike, salt og peber blandes i en skål og piskes, til salten er smeltet. Heri kommes den røde bladbede, plukket og skyllet rucula.
Bland det i dressingen.
Pluk mozzarellaen i passende stykker og kom den i salaten sammen med de soltørrede tomater, asparges skåret i passende stykker og ristet panchetta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13598 gange, og udskrevet 205 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider