Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Røgede Kalkunroser

Røgede Kalkunroser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :



Ingredienser:
2 skalotteløg
4 spsk.olivenolie
0,8 tsk.ingefær, friskrevet
4 tomater
160 g.rucolasalat
0,8 spsk.rødvinseddike
0,8 tsk.Dijon sennep
1 stk.krølsalat
60 g.brøndkarse
400 g.Kogt Røget kalkunbryst i skiver
 
Opskrift:
Læg 2-3 tynde skiver røget kalkunbryst halv over hinanden og rul kødet samme. Form kødet som et rosenhoved ved at løsne de yderste skiver. Rør olie sammen med eddike, ingefær, sennep, salt peber, og finthakket skalotteløg. Skær tomaterne i både. Hæld dressingen over salaten. Rør godt og anret kalkunroserne på salaten sammen med brøndkarse og tomater.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6001 gange,
og udskrevet 85 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu