Kogt Røget kalkunbryst i skiver400 g. Kogt Røget kalkunbryst i skiver
Opskrift:
Læg 2-3 tynde skiver røget kalkunbryst halv over hinanden og rul kødet samme. Form kødet som et rosenhoved ved at løsne de yderste skiver. Rør olie sammen med eddike, ingefær, sennep, salt peber, og finthakket skalotteløg. Skær tomaterne i både. Hæld dressingen over salaten. Rør godt og anret kalkunroserne på salaten sammen med brøndkarse og tomater.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6186 gange, og udskrevet 90 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider