Røgede Kalkunroser

Røgede Kalkunroser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunbryst

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkKilde : HarboeFarm

Indsendt :      Red:


Ingredienser:
2 skalotteløg
4 spsk.olivenolie
0.8 tsk.ingefær, friskrevet
4 tomater
160 g.rucolasalat
0.8 spsk.rødvinseddike
0.8 tsk.Dijonsennep
1 stk.krølsalat
60 g.brøndkarse
400 g.Kogt Røget kalkunbryst i skiver
 
Opskrift:
Læg 2-3 tynde skiver røget kalkunbryst halv over hinanden og rul kødet samme. Form kødet som et rosenhoved ved at løsne de yderste skiver. Rør olie sammen med eddike, ingefær, sennep, salt peber, og finthakket skalotteløg. Skær tomaterne i både. Hæld dressingen over salaten. Rør godt og anret kalkunroserne på salaten sammen med brøndkarse og tomater.


karakterer:
Opskriften er vist 6763 gange,
og udskrevet 102 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu