Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Sabayonne

Sabayonne, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Dessertsauce

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 æggeblommer
4 spsk.sukker
¼ tsk.st. kanel
½ dl.hedvin. f.eks. marsala, sherry, tør vermouth eller tør hvidvin
 
Opskrift:
Til sabayonnen piskes æggeblommer, sukker, kanel samt vin i en tykbundet gryde over svag varme, til saucen er tyk, jævn og cremet. Saucen må ikke koge. Servér den skummende sauce til desserten, pynt med citronmelisse og server med det samme. Lækker sauce til frugt og frugtdessert.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 21181 gange,
og udskrevet 240 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

jørgen  -  2011-10-03 17:14:16
Man skal undlade at komme kanel i og bruge vaniljestænger i stdet og så smage til med cognac og amaretto.

Henriette  -  2008-02-21 12:00:24
Sabayonne er oprindeligt fra Italien.