hedvin. f.eks. marsala, sherry, tør vermouth eller tør hvidvin½ dl. hedvin. f.eks. marsala, sherry, tør vermouth eller tør hvidvin
Opskrift:
Til sabayonnen piskes æggeblommer, sukker, kanel samt vin i en tykbundet gryde over svag varme, til saucen er tyk, jævn og cremet. Saucen må ikke koge.
Servér den skummende sauce til desserten, pynt med citronmelisse og server med det samme.
Lækker sauce til frugt og frugtdessert.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 21675 gange, og udskrevet 250 gange.
Kommentarer
jørgen - 2011-10-03 17:14:16 Man skal undlade at komme kanel i og bruge vaniljestænger i stdet og så smage til med cognac og amaretto.
Henriette - 2008-02-21 12:00:24 Sabayonne er oprindeligt fra Italien.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider