Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Chilipasta gul (Klyang gaeng lyang)

Chilipasta gul (Klyang gaeng lyang), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 stilkecitrongræs (takrai)
et stykke frisk gurkemejerod (kamin) på størrelse med et fingerled
5 tynde skiver frisk galangarod (hua kha) Stor type!
to "fingre" frisk galangarod (grachai) Lille type!
10-15 små tørrede chili
5 fedhvidløg
1 tsk.hvide peberkorn
1 tsk.salt
1 spsk.rejepasta (gapi)
 
Opskrift:
Skær citrongræs stilkene i tynde skiver Skræl gurkemejeroden og hak den groft Hak de to slags galangarod groft Pil skallen af hvidløgene

Kom alle ingredienser på nær rejepastaen i morteren Stød pistlen i morteren til alle ingredienser er blevet helt finddelt og begynder at ligne en pasta Tilsæt rejepastaen og stød den godt sammen med de øvrige ingredienser Bliv ved så længe du orker. Det bliver kun bedre og bedre! Alternativt bland alle ingredienser sammen i en food-processor og lad den køre indtil massen er blevet pastaagtig.

Tips:

Det kan godt betale sig at lave en lidt større portion, hvis man ofte spiser thai mad, men man skal nok ikke opbevare det i køleskab i mere end 14 dages tid.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9325 gange,
og udskrevet 113 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu