Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllinge- og valnøddemousse

Kyllinge- og valnøddemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
175 g.blød leverpølse
3 spsk.ymer
2 spsk.sherry
125 g.kogt / stegt kyllingekød
50 g.hakkede valnødder
4-6 strimlede salatblade
 


Opskrift:

Pølsen skæres i skiver og piskes blød med en håndmikser sammen med ymer og sherry. Kyllingekødet skæres i små terninger og røres i sammen med valnødderne. Anrettes portionsvis på strimlede salatblade.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10847 gange,
og udskrevet 125 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu