Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kyllinge- og valnøddemousse

Kyllinge- og valnøddemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
175 g.blød leverpølse
3 spsk.ymer
2 spsk.sherry
125 g.kogt / stegt kyllingekød
50 g.hakkede valnødder
4-6 strimlede salatblade
 
Opskrift:
Pølsen skæres i skiver og piskes blød med en håndmikser sammen med ymer og sherry. Kyllingekødet skæres i små terninger og røres i sammen med valnødderne. Anrettes portionsvis på strimlede salatblade.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11489 gange,
og udskrevet 149 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu