Torskelever på rucola med soltørrede tomater

Torskelever på rucola med soltørrede tomater, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 bk.rucolasalat
2 ds.Bornholms Torskelever
8 bløde soltørrede tomater - evt fra olielage
0.5 dl.pinjekerner
8 tynde flager frisk parmesanost
4 tsk.mørk balsamicoeddike
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Tag torskeleveren og de evt. olierede soltørrede tomater op af olierne og lad dem forsigtigt afdryppe i en sigte eller på et stykke køkkenrulle. Skyl salaten og lad den tørre let i et klæde.

Rist pinjekernerne på en tør pande og lad dem afkøle på et stykke køkkenrulle. Skær tynde flager af parmesanosten med en traditionel ostehøvl eller et rivejern.

Anret salaten med torskelever, soltørrede tomater, pinjekerner og parmesan og dryp med balsamico og friskkværnet peber.





karakterer:
Opskriften er vist 13542 gange,
og udskrevet 241 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-10-19 14:54:15
- det' bare en lækker spise. Torskelever er en, efter min mening, overset råvare, men her bliver den synliggjort på allerbedste vis.