Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kyllingelevermousse

Kyllingelevermousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingelever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.frosne kyllingelevere
25 g.smør
1 dl.portvin(Tawny)
100 g.blødt smør
1 dl.piskefløde
1/2 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
 portvinssky:
3 bladehusblas
2 dl.portvin (Tawny)
 pynt med brøndkarse
 
 
 


Tilbehør:
Ristet brød eller flûtes.
Opskrift:

Tø kyllingeleveren op og fjern evt. hinder. Tør leverne godt og brun dem i gyldent smør i en pande i ca. 3 min. De skal være rosa indeni.

Tag leverne op og kog panden af med portvin. Afkøl pandesky og lever lidt. Blend kyllingeleverne, sky og blødt smør sammen til en jævn masse. Pisk fløden stiv og vend den i leverblandingen. Tilsæt salt og peber og hæld moussen i en skål eller form og lad den stå tildækket og koldt til næste dag.

Portvinssky:
Læg husblas i blød i koldt vand i 5 min. Bring portvinen til kogepunktet. Tag husblasen op af udblødningsvandet med det vand, der hænger ved. Smelt husblasen i den varme portvin. Lad skyen stå koldt til den er stivnet.

Anret ved serveringen mousse og hakket portvinssky på portionstallerkener.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18587 gange,
og udskrevet 572 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Asger Brøgger  -  0000-00-00 00:00:00
Det er det nærmeste man kommer gåseleverpostej - uden gåselever. Smelter i munden, men er en kaloriebombe. Jeg ville nok bruge lidt mindre portvin (2-3 spsk) og ingen fløde.