Flæk den røgede stenbider, fjern ben og del kødet i mindre stykker. Rør stenbiderkød og -rogn sammen og tilsæt fintsnittet dild eller purløg. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Pisk æggehviden stiv med en knsp. salt og vend den i fiskemassen. Fordel moussen i små kokotter og sitl dem koldt indtil servering.
ristet brød og salat serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10189 gange, og udskrevet 108 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider