Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fiskesylte med senneps-æg

Fiskesylte med senneps-æg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Sylte

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.filet af hvidvinsdampet sæsonfisk (fx. torskefisk, stenbidder, koteletfisk, havtaske, ørred eller laks)
100 g.kogte skaldyr: (f.eks. krebs, rejer, hummer)
4 æg
15 g.fiskesennep
20 g.fransk lys Dijon-sennep
1 lillerødløg
3 dl.piskefløde
1 spsk.honning
 salt
 møllepeber
 ristet brød eller flutes
100 g.smør
 
 


Opskrift:

Det tilberedte fisk og skaldyr sættes koldt og skæres i ikke for fine tern. Hvidvinslagen fra dampningen nedkoges og køles, så den stadig er flydende og blandes i fiskekødet. Blandingen fyldes i en krukke/terrin og presses med bagsiden af en ske, køles derefter i nogle timer. Æggene hårdkoges, pilles og køles. Halveres og arrangeres med finsnittede rødløg og sennepsdressing.

Sennepsdressing:
Fiskesennep opløses i lidt af den kolde fiskelage, der tilsættes honning og Dijon-sennep og blandingen gøres let med upisket fløde, tilsmages med salt og møllepeber.

Anretningen:
Sylten serveres i krukken/terrinen og æggene i skål for sig selv og dekoreres med frisk dild og bredbladet persille. Brød og smør serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9629 gange,
og udskrevet 149 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu