Lactovegetar Saucer opskrifter

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
3.9 -14Bechamelsauce

4.8 -34Bechamelsauce, fedtfattig

5 -1Ferskensovs

1.1 -27Persillerods-bearnaise

4.6 -19Pastasovs med persillerod

5 -1Sauce Bourguignonne

3.2 -5Kold citronsovs

5 -1Sur og sød sesamfrøsauce

3.8 -5Taco sauce

4.5 -9Chili-chokoladesovs

3.8 -3Kold mangosauce

2.1 -4Mangosauce

4.5 -2Peberrodssause

5 -2Kold peberrodssauce

3.4 -14Becamelsovs

5 -1Safran/lime sauce

5 -1Mandelchermoula

1.6 -4Sweet and sour sauce

3.7 -5Champignon og gorgenzola sovs

2.9 -7Sur-sød sauce 04

4.8 -5Pestosauce

3.9 -4Varm peberodssovs

3.8 -7Kinesisk sur sød sovs

2.8 -4Wisky sauce

2.8 -8Whiskysovs 03

4.7 -5Cognacsauce

4 -4Myntesauce (Mintsauce)

4.3 -2Salcita-de-jitomate

2.2 -5Rucolapesto

3.8 -10Peanutbuttersauce

2.8 -2Græsk hvidløgssauce

2.4 -5Græsk olie citron sauce [latholemono]

3.9 -5Græsk tomat sovs [saltsa tomata]

5 -1Hasselnøddesauce

5 -1Velouté au raisin

4.3 -6Youghurtsauce

4 -6Grøn libanesisk sovs (salkha)

2 -5Aspargessauce

3.1 -4Wiskysovs

5 -1Kreolsk smørsauce

3.5 -14Opskriften har næringsberegning   Karamelsauce

4.6 -5Timiansovs

2.8 -16Champion sauce

4.4 -49Ananassovs a la Hawaii

2.3 -6Bernaisesauce med creme fraiche

3.6 -4Sennepsovs

2.9 -4Jordbærsovs til pandekager

3.7 -3Vindruesovs

3.8 -4Avocadopesto

2.5 -4Rødvinssmør

3.9 -8Kaperssovs

3.5 -18Hindbærsovs

5 -2Flødepeberrodssauce

5 -1Æble/Peberrodssauce

4.7 -3Peberrodssauce

5 -3Mandelpesto

3.8 -5Kold dildsovs

3.4 -7Hurtig barbeque sauce

2.5 -12Lakridssovs

3.8 -8Persilesovs

1.5 -10Champignonsovs 02

4.1 -6Cognacsovs

5 -1Ananas sauce

5 -2Solbær sauce

4.7 -5Tomatsauce, fransk

5 -2Tomatsauce, stærk

4.8 -2Myntepesto

5 -2Frugtsovs

4.3 -2Sauce til vildand

5 -3Valnøddesovs

4.8 -33Chilisovs

5 -2Blommesovs

2.1 -7Brun sovs uden kulør

4.6 -24Becamelsauce

3.3 -4Rødpesto

4.7 -6Flødetomatsauce med basilikum

1 -18Pastasauce

4 -2Tranebærsovs med grønne peberkorn og cognac

3.1 -5Sauce Verte

4 -7Aspargessovs med champignon

3 -3Basilikumfløde

2.7 -66Bearnaise-essens

4 -1Creme fraiche-sauce med syltede agurker

4 -1Jordnøddepuré

3.3 -9Peberrodscreme

4.3 -18Tomatcoulis

1.8 -57Bearnaise-essens 02

4 -2Blodgrapesauce

4.2 -3Broccolisauce

3 -5Brun roux

3.2 -3Champignon- og løgsauce

4 -1Danablu sovs

3.9 -5Fennikelsauce

4.9 -20Frisk tomatsauce

4.9 -37Linsesovs

forrige