Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Aspargessauce

Aspargessauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
450 g.aspagers i stykker
1/2 l.sauce naturel
1/2 tsk.groft salt
 
 Pynt:
 Dild
 


Opskrift:

Hæld aspagersstykkerne til afdrypning i en sigte. Bring Sauce Naturel i kog i en gryde. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt aspagersstykkerne og varm saucen igennem under forsigtig omrøring. Smag saucen til med salt.

Servering:
Kan serveres til kogt kylling eller høne, kartofler og broccoli.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 17604 gange,
og udskrevet 189 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
er den fryseegnet?