Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Aspargessauce

Aspargessauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
450 g.aspagers i stykker
1/2 l.sauce naturel
1/2 tsk.groft salt
 
 Pynt:
 Dild
 
Opskrift:
Hæld aspagersstykkerne til afdrypning i en sigte. Bring Sauce Naturel i kog i en gryde. Kog den ved svag varme og under omrøring i ca. 2 min. Tilsæt aspagersstykkerne og varm saucen igennem under forsigtig omrøring. Smag saucen til med salt.

Servering:
Kan serveres til kogt kylling eller høne, kartofler og broccoli.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18103 gange,
og udskrevet 216 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
er den fryseegnet?