Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kinesisk sur sød sovs

Kinesisk sur sød sovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Oprindelsesland : Kina - Kinesisk - Kinesiske

Kina - Kinesisk - KinesiskeIndsendt :





Ingredienser:
 det hvide af 1 porre skåret i tynde skiver
2 stænglerfinthakkede bladselleri
1 fedhakket hvidløg
1 spsk.maizena
½ frugtblanding fra dåse
1 dl.mandelolie
1 spsk.ingefærsirup
2 småstykker presset ingefærrod
1 lille drys kryddernellikepulver
 salt
 friskkværnet peber
 
 


Opskrift:

Sauter grøntsager og hvidløg i olie. Tag grøntsagerne fra og gem dem evt. til en suppe.

Hæld alle de øvrige ingredienser undtagen frugtblandingen og maizenaen i en gryde. Lad dem koge i 10 minutter. Tilsæt den udrørte maizena. Tilsæt den afdryppede frugtblanding sammen med nogle skefulde af saften fra dåsen.

Varm forsigtigt sovsen igennem før servering.

Tips:

Velegnet til kylling og svinekød




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (7 stemmer)

Opskriften er vist 39347 gange,
og udskrevet 661 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-02-02 13:01:12
Har den rød farve, eller er den lys?


  -  2010-11-20 16:18:27
den må kunne laves nemmere


Tina  -  0000-00-00 00:00:00
Har smagt. Nem at lave. Passer til stort set alt mad.