Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Kaperssovs

Kaperssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.margarine
2 spsk.mel
3 dl.kartoffelvand/vand
1-2 dl.hvidvin
1 grønt. suppeterning
2-3 spsk.kapers
1-2 spsk.eddike
 sukker
 peber
 evt salt
 
Opskrift:
Smelt margarinen, kom melet i, rør rundt, tilsæt væden lidt efter lidt. Kog sovsen igennem, tilsæt krydderier og kapers.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 43240 gange,
og udskrevet 1034 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kamilla  -  2008-10-05 15:38:14
Smager rigtig dejligt til f.eks. fasanbryst stegt som wienersnitzler.