Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaperssovs

Kaperssovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Bouillon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
25 g.margarine
2 spsk.mel
3 dl.kartoffelvand/vand
1-2 dl.hvidvin
1 grønt. suppeterning
2-3 spsk.kapers
1-2 spsk.eddike
 sukker
 peber
 evt salt
 


Opskrift:

Smelt margarinen, kom melet i, rør rundt, tilsæt væden lidt efter lidt. Kog sovsen igennem, tilsæt krydderier og kapers.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (8 stemmer)

Opskriften er vist 39528 gange,
og udskrevet 993 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Kamilla  -  2008-10-05 15:38:14
Smager rigtig dejligt til f.eks. fasanbryst stegt som wienersnitzler.