Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Salcita-de-jitomate

Salcita-de-jitomate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 mellemstort løg, hakket
1 fedhvidløg, hakket
3 storetomater, flåede og hakkede
2 dåse serrano chilier, hakkede
1/8 tsk.sukker
 salt efter smag
2 spsk.vegetabilsk olie
1 spsk.hakkede friske grønne koriander
 


Opskrift:

Hæld løg, hvidløg, tomater og chili i en blender eller food-processor og purer kort. Pureen skal have lidt klumper og ikke være for glat. Smag til med sukker og salt.

Varm olien i en kasserolle, hæld tomatblandingen i og kog under omrøring ved moderat varme i omkring 5 minutter. Rør koriander i

Tips:

Er faktisk lidt i tvivl om det er 2 dåser chilier eller om det er 2 stk fra dåse.

Jeg vil tro det er 2 stk. men prøv jer lidt frem







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8552 gange,
og udskrevet 56 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu