Timiansovs

Timiansovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Krydderurter - Timian

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
6 kvistefrisk timian
3 dl.hvidvin
1 tsk.hakket hvidløg
1 spsk.hakket skalotteløg
1 laurbærblad
1 citron saften heraf
 dl.piskefløde
125 g.koldt smør i terninger
 salt
 peber
 
Opskrift:
I en lille gryde kommes Timian, hvidvin, hvidløg, skalotteløg, laurbærblad og citronsaften, kog på mellem varme til saucen er reduceret med 1/3 ca. 15 minutter. Tilsæt piskefløden og kog saucen til den er reduceret til det halve, rør i saucen hele tiden. Tilsæt smørret en klump af gangen til al smørret er kommet i, smag til med salt og peber og sigt saucen





karakterer:
Opskriften er vist 31171 gange,
og udskrevet 431 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2016-03-26 19:44:31
Sikkert god uden citronsaft. Hvis jeg skal bruge råvarer på denne sovs bliver det om et stykke tid - efter glemsel - og med måske en anelse citron.