Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Timiansovs

Timiansovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Krydderurter - Timian

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 stængler frisk timian
3 dl.hvidvin
1 tsk.hakket hvidløg
1 spsk.hakket skalotteløg
1 laurbærblad
 saften af 1 citron
 dl.piskefløde
125 g.koldt smør i terninger
 salt
 peber
 


Opskrift:

I en lille gryde kommes Timian,hvidvin,hvidløg,skalotteløg,laurbærblad og citronsaften,kog på mellem varme til saucen er reduceret med 1/3 ca 15 minutter.Tilsæt piskefløden og kog saucen til den er reduceret til det halve,rør i saucen hele tiden. Tilsæt smørret en klump af gangen til al smørret er kommet i ,smag til med salt og peber og sigt saucen




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20625 gange,
og udskrevet 327 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Anita  -  2016-03-26 19:44:31
Sikkert god uden citronsaft. Hvis jeg skal bruge råvarer på denne sovs bliver det om et stykke tid - efter glemsel - og med måske en anelse citron.