Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Sennepsovs

Sennepsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Hvidvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 løg
1/4 l.tør hvidvin
5 spsk.dijonsennep
3 spsk.creme fraîche 38%
1 nipcayennepeber
 salt
 peber
 
Opskrift:
Løgene pilles, og hakkes meget fint. Svitses gennemsigtige i lille gryde.

Hvidvin tilsættes, og det koger ned til ca halvdelen.

Sennep og creme fraîche piskes i saucen. Småkoger i fem minutter og smages til med salt, peber og cayennepeber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15902 gange,
og udskrevet 302 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu