Jordnøddepuré

Jordnøddepuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Hovedingrediens : Nødder - Jordnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
300 g.jordnødder
5 dl.grønsagsjuice
2 tsk.tørret timian
1 lille løg
2 fedhvidløg
3 spsk.creme fraiche 18%
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Jordnødderne udblødes i juicen natten over og koges sammen med timian, hakket løg og knust hvidløg. Når jordnødderne er møre, pureres massen på blender til en fin ensartet pasta. Den smages til med creme fraiche og hakket persille.

Tips:

Server pureen til ris/nøddefrikadeller eller sellerirand.


karakterer:
Opskriften er vist 8118 gange,
og udskrevet 88 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu