Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jordnøddepuré

Jordnøddepuré, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Hovedingrediens : Nødder - Jordnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.jordnødder
5 dl.grønsagsjuice
2 tsk.tørret timian
1 lille løg
2 fedhvidløg
3 spsk.creme fraiche 18%
1 bdt.persille
 
Opskrift:
Jordnødderne udblødes i juicen natten over og koges sammen med timian, hakket løg og knust hvidløg. Når jordnødderne er møre, pureres massen på blender til en fin ensartet pasta. Den smages til med creme fraiche og hakket persille.

Tips:

Server pureen til ris/nøddefrikadeller eller sellerirand.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7820 gange,
og udskrevet 87 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu