Mælken kommes i en gryde, og bringes under omrøring til kogepunktet.
Maizenamel udrøres i koldt vand til en klumpefri masse, og hældes i den varme mælk mens der piskes.
Der dæmpes for varmen, og osten tilsættes mens der stadig røres i saucen.
Saucen smages til med revet muskatnød og salt. Der kan eventuelt tilsættes reven parmasanost, hvilket fremhæver ostesmagen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(34 stemmer)
Opskriften er vist 37599 gange, og udskrevet 818 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider