Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Vindruesovs

Vindruesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.stenfrie vindruer
1 dl.sød hvidvin
 salt
 
Opskrift:
Skyl vindruerne og damp halvdelen Pres dem derefter gennem et dørslag Halver resten af druerne Kog den pressede saft op os smag til med salt Tilsæt de halverede druer kort inden serveringen


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 16130 gange,
og udskrevet 177 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu