Vindruesovs

Vindruesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
500 g.stenfrie vindruer
1 dl.sød hvidvin
 salt
 
Opskrift:
Skyl vindruerne og damp halvdelen Pres dem derefter gennem et dørslag Halver resten af druerne Kog den pressede saft op os smag til med salt Tilsæt de halverede druer kort inden serveringen


karakterer:
Opskriften er vist 17739 gange,
og udskrevet 204 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu