Peberrodssauce
Hovedingrediens : Rodfrugter - Peberrod Indsendt : Red : |
|
|
Smelt smørret.
Drys melet i og bag gyldent i gryden under omrøring.
Spæd med væde under piskning og lad saucen koge 3-5 minutter ved svag varme under fortsat omrøring.
tilsæt evt. fløde og smag til.
Tilsæt fløde eller mælk. Smag til med revet peberrod . Serveres til kogt fisk, kogt oksekød og kogt fjerkræ. Tips: saucen kan smages til med lidt vineddike og sukker og/eller tilsættes korender |
|
Opskriften er vist 24645 gange,
og udskrevet 486 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne