Cognacsauce

Cognacsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SaucerRet : Saucer - Saucer med spiritus

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Cognac

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 dl.cognac
2 dl.portvin
3 dl.fløde
 Knust madagascarpeber
 salt
 peber
 
Opskrift:
Panden, som har været anvendt til stegning deglaceres med cognac og portvin og koges kraftigt ned. Herefter tilsættes fløde og reduceres til saucekonsistens. Der smages til med salt, peber og knust madagascarpeber.


karakterer:
Opskriften er vist 30211 gange,
og udskrevet 548 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

rikke  -  2008-04-20 09:14:45
uhmm dejlig lækker sovs men vi silsatte lidt dijonsennep det gav en utrolig lækker smag velbekomme.