Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Cognacsauce

Cognacsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Saucer med spiritus

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Cognac

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 dl.cognac
2 dl.portvin
3 dl.fløde
 Knust madagascarpeber
 salt
 peber
 
Opskrift:
Panden, som har været anvendt til stegning deglaceres med cognac og portvin og koges kraftigt ned. Herefter tilsættes fløde og reduceres til saucekonsistens. Der smages til med salt, peber og knust madagascarpeber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 28648 gange,
og udskrevet 544 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

rikke  -  2008-04-20 09:14:45
uhmm dejlig lækker sovs men vi silsatte lidt dijonsennep det gav en utrolig lækker smag velbekomme.