Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bearnaise-essens

Bearnaise-essens, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
250 g.gulerødder
40 g.kørvel
4 bdt.persille
1 skærm dild
1 kvisttimian
10 g.løvstikkeblade
100 g.skalotteløg
1 fedhvidløg
50 g.peberrod
50 g.knoldselleri
1 l.eddike
1 dl.hvidvin
1 tsk.flydende konserveringsmiddel (f.eks). Atamon
 


Opskrift:

De vaskede, skrabede gulerødder skæres i terninger og lægges i en gryde sammen med skyllede, grønne blade, de pillede løg, den skrabede, skiveskårne peberrod, revet selleri og eddiken. Det hele koges ved svag varme ca. 20 min. Essensen sies, tilsættes hvidvin og Atamon og hældes på rene flasker, der tilbindes straks. Essensen kan anvendes efter en måneds forløb, men vinder i velsmag ved længere lagring.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (66 stemmer)

Opskriften er vist 25884 gange,
og udskrevet 224 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

hanne  -  2010-09-03 17:23:30
det lyder nærmest, som en bearnaisse suppe. grøntsagerne hører ikke hjemme i essens og der skal estragon i saucen og sandelig også i essensen. Essensen skal være eddikesur. Spørg bare brødrene Price.


Anders  -  2010-08-26 22:01:58
Dette er bearnais-essens... Som man bruger videre når du skal lave beanaise sovs.


  -  2010-08-06 11:47:20
hvor fanden er din estragon, som jo er hovedbestanddelen i bearnaise


Kristian  -  2009-11-18 11:08:30
Der skal da estragon i.