Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Græsk tomat sovs [saltsa tomata]

Græsk tomat sovs [saltsa tomata], Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.friske tomater
1 stortløg
2 fedhvidløg
3 spsk.oliven olie
1 laurbærblad
1 spsk.smør
 Salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Skold tomaterne, flå dem og hak dem. Ophed olien i en kasserolle og svits hvidløgene og det hakkede løg. Fjern hvidløgene og tilsæt tomaterne og laurbærbladet. Efter en times tid smages til med salt og peber. Er saucén for tyk, spædes den op - en tør hvidvin er bedst. Laurbærbladet fiskes også og saucén piskes jævn før den rundes af med en klump smør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)

Opskriften er vist 13947 gange,
og udskrevet 265 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu