Græsk tomat sovs [saltsa tomata]

Græsk tomat sovs [saltsa tomata], Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.friske tomater
1 stortløg
2 fedhvidløg
3 spsk.olivenolie
1 laurbærblad
1 spsk.smør
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Skold tomaterne, flå dem og hak dem. Ophed olien i en kasserolle og svits hvidløgene og det hakkede løg. Fjern hvidløgene og tilsæt tomaterne og laurbærbladet. Efter en times tid smages til med salt og peber. Er saucén for tyk, spædes den op - en tør hvidvin er bedst. Laurbærbladet fiskes også og saucén piskes jævn før den rundes af med en klump smør.





karakterer:
Opskriften er vist 16859 gange,
og udskrevet 320 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu