Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fennikelsauce

Fennikelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Fennikel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 fennikel
20 g.smør
2 dl.grøntsagsbouillon
2 dl.piskefløde
1 tsk.dijonsennep
0.5 citron saft heraf
 salt
 peber
 


Opskrift:

Fjern det grønne fra fenniklen og hak det fint. Læg det til side. Hak fenniklen fint. Smelt smørret og svits fenniklen i smørret i 2 min. Tilsæt bouillon, fløde og Dijonsennep og kog saucen op. Jævn. evt saucen med lidt maizenamel udrørt i koldt vand. Tilsæt det grønne fra toppen og smag til med citronsaft, salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14602 gange,
og udskrevet 343 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Beth  -  2012-11-23 11:37:34
Smager ikke af meget. Svært at krydre mere, da det så går ud over den dejlige fennikel. Jeg vil helt sikkert prøve igen :-)