Sukkeret smeltes over svag varme. Når det er blevet lysebrunt tilsættes det kogende vand og det røres grundigt sammen. Så snart karamellen er jævn, fjernes den fra varmen og stilles til afkøling.
Fløden piskes og vendes forsigtigt i den kolde karamel.
Karamelsaucen kan bl a serveres til hjemmelavet parfait (is).
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(14 stemmer)
Opskriften er vist 36669 gange, og udskrevet 781 gange.
Energi:
KJ total 4792 (1141 kcal)
KJ pr. Portion 4792 (1141 kcal)
Vægt ialt 500 gram
Vægt pr. Portion 500 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 958 KJ (228 kcal) Protein 0.6 gram Fedt 11.4 gram Kulhydrat 30.9 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
- 2015-06-09 19:04:33 ....to dl vand??
Det bliver godt nok tyndt!!
Ellers dejligt nemt!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider