Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pestosauce

Pestosauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Pesto

Hovedingrediens : Krydderurter - Basilikum

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 stort bundt frisk basilikum
50 g.reven parmesan (evt. pecorino)
2 spsk.pinjekerner
3 fedhvidløg
1 1/4 dl.olivenolie (jomfruolivenolie er det bedste)
 
Opskrift:
Basilikum skylles og trykkes helt tørt, før bladene rives af. Pinjekernerne ristes let på en pande (teflon) og hvidløgsfeddene hakkes groft. Sammen med en knivspids salt stødes alle ingredienserne til en pasta i morteren.

Blandingen hældes over i en skål og skiftevis røres 1 spsk. af olivenolien og 1 spsk. af den friskrevne ost i, indtil det har konsistens som en tyktflydende creme. (jeg purerer nu det hele i en food-processor - en blender kan også bruges)

Tips:

Saucen holder sig nemt 2-3 uger i køleskabet


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19265 gange,
og udskrevet 420 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu