Pestosauce

Pestosauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Pesto

Hovedingrediens : Krydderurter - Basilikum

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 stort bundt frisk basilikum
50 g.reven parmesan (evt. pecorino)
2 spsk.pinjekerner
3 fedhvidløg
1.25 dl.olivenolie (jomfruolivenolie er det bedste)
 
Opskrift:
Basilikum skylles og trykkes helt tørt, før bladene rives af. Pinjekernerne ristes let på en pande (teflon) og hvidløgsfeddene hakkes groft. Sammen med en knivspids salt stødes alle ingredienserne til en pasta i morteren.

Blandingen hældes over i en skål og skiftevis røres 1 spsk. af olivenolien og 1 spsk. af den friskrevne ost i, indtil det har konsistens som en tyktflydende creme. (jeg purerer nu det hele i en foodprocessor - en blender kan også bruges)

Tips:

Saucen holder sig nemt 2-3 uger i køleskabet.

Pecorino er en hård italiensk ost fremstillet af fåremælk, af en særlig fårerace.





karakterer:
Opskriften er vist 21189 gange,
og udskrevet 453 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu