Persilesovs

Persilesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Krydderurter - Persille

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
2 spsk.hvedemel
3.5 dl.letmælk
4 spsk.hakket persille
10 g.smør
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Ryst mel og 1 dl. mælk til jævning. Hæld den i en tykbundet gryde og spæd den op med resten af mælken. Bring sovsen i kog ved konstant piskning. Lad sovsen småkoge 5 min. Tilsæt evt smør/margarine. Smag sovsen til med krydderierne og tilsæt hakket persille.





karakterer:
Opskriften er vist 14046 gange,
og udskrevet 310 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu