peanutsmør (butter den grove type)2½ dl. peanutsmør (butter den grove type)
1
dl.
mælk1 dl. mælk
3/4
dl.
piske fløde3/4 dl. piske fløde
1/4
tsk.
vanilla ekstrakt1/4 tsk. vanilla ekstrakt
Opskrift:
I en lille sovsepande/gryde tilsættes peanutsmør, mælk og fløde.
Koges over svag varme, omrøres konstant indtil peanutsmørret er smeltet og saucen er jævn. Tag panden af det varme blus og i rør vanille ekstraktet.
Server varm.
Afdæk evt. resterende sovs og frys denne ned. For optøning / genbrug opvarm peanutsovsen over svag varme indtil denne er varm og tilsæt evt. mælk eller fløde for at opnå den ønskede konsistens.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(10 stemmer)
Opskriften er vist 17723 gange, og udskrevet 238 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider