Sauce til vildand

Sauce til vildand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Øl / Vin og Spiritus - Rødvin

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 spsk.tomatpure
0.5 fl.rødvin
2 kvisterosmarin
0.5 dl.Balsamico
0.5 fedhvidløg
0.5 bdt.persille
100 g.smør
 
Opskrift:
Kog alle ingredienserne til saucen, undtaget smørret. Saucen koges ned til der er ¾ liter tilbage, sigt den og kog den ned med ½-delen af smørret. Smag til med salt og peber og pisk resten af smørret i.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8173 gange,
og udskrevet 221 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu