Opvarm oliven olien i en gryde og svits champignonerne 5 min. Tilsæt hvidløg og svits yderligere 5 min.
Rør fløde i. Kog op og kog i 1 min. Rør Gorgenzola i. Opvarmes forsigtig til osten smelter. Må ikke koge. Tilsæt salt og peber og blandes med pastaen. Serveres drysset med frisk persille og valnød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(5 stemmer)
Opskriften er vist 21611 gange, og udskrevet 429 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider