Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tranebærsovs med grønne peberkorn og cognac

Tranebærsovs med grønne peberkorn og cognac, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Bær - Tranebær

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.smør
4 løg
175 g.tranebær
1 tsk.syltede grønne peberkorn
1.5 dl.friskpresset appelsinsaft
25 g.sukker
2-3 spsk.cognac
 salt
 peber
 


Opskrift:

Først pilles løgene og skæres i tynde skiver. Smelt smørret og lad løgringene stege til de er bløde og gyldne. Tilsæt tranebær, peberkorn og appelsinsaft og lad det hele småkoge i 4-5 minutter, indtil bærrene brister. Kom så sukkeret i og rør rundt, og efter et par minutter cognac'en. Smag til med salt og peber.

Tips:

Denne originale engelske opskrift, der da den kom frem i 1995 mangedoblede efterspørgslen på tranebær, er perfekt til så forskellige ting som berberi-andebryst, stegt kalvelever eller torskefileter.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10954 gange,
og udskrevet 287 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jerzy SzpilmAnd  -  0000-00-00 00:00:00
Fantastisk, fresk ,stærk, balancér den fede andesmag