Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Blommesovs

Blommesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Frugt - Blommer

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
500 g.udstenede svesker eller kirkesblommer
1.25 dl.risvin
50 g.brun farin
1 tsk.groft salt
3 spsk.olie
1 stykke ingefær ca. 5 cm. (revet fint)
4 fedhvidløg knust
0.5 tsk.finthakket grøn chili
 
Opskrift:
Kom blommer og risvin i en stålgryde og kog det under låg i 5 - 10 minutter, eller til blommerne er bløde. Blend blandingen til en glat masse, og hæld den tilbage i gryden. Rør sukker og salt i og kog pureen tyk

Varm olien i en lille tykbundet gryde og lynsteg ingefær, hvidløg og chili i ca. 30 sekunder. Rør denne blandingen i saucen og kog 1 minut, eller til saucen er meget tyk og blank.

Anvendelse:
Serveres til koteletter og som dyppesauce, eller kom den i ovnretter med kød, til at give frugtsmag.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 19164 gange,
og udskrevet 229 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu