Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Tomatcoulis

Tomatcoulis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
6 modne tomater
1 gulerod
3 løg
3 fedhvidløg
1 dl.hvidvin
1 dl.vand
2 spsk.tomatpuré
1 knsp.sukker
 salt
 peber
 suppevisk af timian rosmarin og persille
 


Opskrift:

Til tomatcoulisen ordnes grøntsagerne, skæres i mindre stykker og sauteres let i en kasserolle med tomatpuré. Hvidvin og vand kommes sammen med salt, suppevisk, peber og sukker. Tomatblandingen simrer 40 minutter, suppevisken tages op, hvorefter massen blendes og sigtes tilbage i kasserollen. Coulisen kan koges yderligere ind eller tilsættes lidt vand. Den smages til, stilles koldt og gives til rejebavarois eller rejebisque.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (18 stemmer)

Opskriften er vist 12107 gange,
og udskrevet 106 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu