Tomatcoulis

Tomatcoulis, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Kolde Saucer

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
6 modne tomater
1 gulerod
3 løg
3 fedhvidløg
1 dl.hvidvin
1 dl.vand
2 spsk.tomatpuré
1 knsp.sukker
 salt
 peber
 suppevisk af timian rosmarin og persille
 
Opskrift:
Til tomatcoulisen ordnes grøntsagerne, skæres i mindre stykker og sauteres let i en kasserolle med tomatpuré. Hvidvin og vand kommes sammen med salt, suppevisk, peber og sukker. Tomatblandingen simrer 40 minutter, suppevisken tages op, hvorefter massen blendes og sigtes tilbage i kasserollen. Coulisen kan koges yderligere ind eller tilsættes lidt vand. Den smages til, stilles koldt og gives til rejebavarois eller rejebisque.





karakterer:
Opskriften er vist 16517 gange,
og udskrevet 165 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (18 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu