Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Becamelsovs

Becamelsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SaucerRet : Saucer - Ostesaucer

Hovedingrediens : Oste - Emmentaler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 spsk.smør eller margarine
3 spsk.hvedemel
4-5 dl.kaffefløde
 salt
 peber
 sennep
75 g.reven mild ost (emmentaler)
 
Opskrift:
Smelt fedtstoffet og kom melet i. Bag det sammen med fløden. Lad det koge godt igennem og smag til med salt, peber og lidt sennep. Når det koger tages gryden fra varmen og osten smelter heri. Rør til saucen er som en blød creme.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (10 stemmer)

Opskriften er vist 18739 gange,
og udskrevet 346 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2007-08-13 22:10:26
Der mangler reven muskatnød

henning  -  0000-00-00 00:00:00
drop sennep