Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Becamelsauce

Becamelsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :



Ingredienser:
25 g.smør
3 spsk.hvedemel
4–5 dl.sødmælk
 Revet muskatnød
 salt
 peber
 
Opskrift:
Smørret smeltes i en kasserolle. Melet røres i, og der røres forsat rundt et lille minuts tid (melet afbages). Tilsæt mælken ad 3 gange, idet saucen efter hver tilsætning piskes godt blank. Når saucen er kogt igennem et par minutter, smages den til med salt, peber og en anelse revet muskatnød.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (24 stemmer)

Opskriften er vist 16738 gange,
og udskrevet 276 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu