Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chilisovs

Chilisovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Heidi

Indsendt :



Ingredienser:
3 spsk.sukker
1 spsk.balsamico eddike
1 dl.bouillon
2.5 dl.piskefløde
0.5 frisk chili (Hakket fint)uden kerner
 
Opskrift:
Sæt sukker, balsamico eddike og bouillon over i en gryde og lad sukkeret smelte. Tilsæt derefter piskefløde og den hakkede friske chili.

Når det varmet op igen, er det parat til servering.

Tips:

Når man arbejder med frisk chili er det en god ide at bruge gummi- engangs-handsker, da chilien kan sidde på hænderne i mange timer efter, selvom man vasker hænder mange gange.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (33 stemmer)

Opskriften er vist 30544 gange,
og udskrevet 551 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

søster  -  2018-05-18 16:12:17
hvilken boullion ?

Tove  -  2017-05-07 21:02:32
Skal der salt og peber i saucen?

Ulla Jørgensen  -  2010-10-28 17:19:24
Det er en fantastiks spændende sovs,meget velsmagende. Stærk/sød, meget anderledes. Er fantastiks til Bosnisk Cevapcici. Med ovn kartofler og hvidkålsalat.