Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champignon- og løgsauce

Champignon- og løgsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
250 g.skalotteløg eller små zittauerløg
15 g.smør eller margarine
4 dl.grøntsags- eller tomatjuice
250 g.champignon
1 spsk.sød chilisauce
0.5 tsk.edelsüss paprika
 Salt
 peber
1-2 spsk.persille
 


Opskrift:

Pil løgene og skær dem i halve eller kvarte afhængig af løgenes størrelse. Svits løgene 3-4 min. på panden i fedtstoffet. Tilsæt juice og lad løgene småkoge ca. 5 min. under låg. Rens champignon og skær dem i kvarte. Kom dem på panden sammen med chilisauce og paprika. Lad saucen småkoge ca. 10 min. under låg. Smag til med salt og peber. Drys saucen med hakket persille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 15695 gange,
og udskrevet 212 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu