Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Safran/lime sauce

Safran/lime sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Krydderurtesaucer

Hovedingrediens : Krydderurter - Safran

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
25 g.smør
3 gulerødder i små tern
¼ tsk.safrantråde
1 dl.vand
1 tsk.fintrevet lime
½ dl.friskpresset lime
1 tsk.groft salt
 groftkværnet peber
3 dl.creme fraiche
 
Opskrift:
Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner. Svits gulerødderne i ca. 1 min. Knus safrantrådene let og tilsæt dem sammen med vand, appelsinskal, salt og peber. Kom creme fraiche i og kog saucen ved svag varme og under omrøring i ca. 2 minutter.

Smag safransaucen til.

Velegnet til dampet fisk eller stegte fiskefileter.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11573 gange,
og udskrevet 238 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2009-11-24 09:59:50
Ingredienser nævner 'fintrevet lime' (skal?) og limesaft, men arbejdsgang nævenr ikke disse, derimod appelsinskal.