Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Frisk tomatsauce

Frisk tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2500 g.tomater befriet for stilk og skåret i kvarte
1 rødløg helt
3 friske basilikumblade
4 fedhvidløg
 salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Alle ingredienser undtagen salt og peber koges under låg i ca. 2 timer til saucen er tyknet. Løget fjernes. Saucen hældes i food-processor og pureres. Sigtes herefter og smages til med salt og peber. Saucen holder 3 dage i tildækket tilstand i køleskab og ca. 3 måneder på frost.

Tips:

Giver ca. 750 ml.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (19 stemmer)

Opskriften er vist 16963 gange,
og udskrevet 258 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Eva  -  2011-06-17 23:45:38
Synes nærmere det bliver til suppe, og desværre smager det ikke af særlig meget.. Men med lidt bouillon, og ekstra hvidløg hjælper det på det :)


Inge V.  -  2011-06-12 12:19:59
Der skal ikke tilsættes ekstra væde. Der er normalt mere end rigeligt i tomaterne.


R  -  2007-07-30 15:01:04
Skal der ikke noget væde ved når den skal koges?