Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøn libanesisk sovs (salkha)

Grøn libanesisk sovs (salkha), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Oprindelsesland : Libanon

LibanonIndsendt :





Ingredienser:
3 1/4 dl.olivenolie
1 tsk.sennepspulver
 Cayennepeber
1/4 tsk.allehånde
 rød vineddike
1 spsk.estragon
1 spsk.merian
1 spsk.hakket purløg
1 spsk.hakket top af forårsløg
1 spsk.persille
1 spsk.hakket kørvel
1 tsk.rørsukker
 Køkken eller middelhavssalt
 


Opskrift:

Start med at blende olien, en tsk. salt og sennepspulveret. Knus allehånde, tilsæt den og cayennepeberet. Tilsæt vineddiken lidt efter lidt og forsæt med krydderurterne - og evt. en pris sukker.

Smag til med mere olie, eddike og salt.

Tips:

Saucen er holdbar i ugevis i køleskab.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)

Opskriften er vist 14169 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

aya taleb  -  2011-01-25 15:15:42
det er en god hjemmeside og giver gode opskrifter